Winkels & Openingstijden
Klantenservice

11 november 2023 Singles Day 2023

het mooiste voor minder

Singles Day bij de Bijenkorf

Het is bijna Singles Day. Singles Day is overgewaaid uit China en wordt ieder jaar gevierd op 11 november. Op deze speciale feestdag kun je een kijkje nemen in onze outlet voor fijne kortingen.

Singles Day: 11 november 2023

Singles Day, of vertaald vrijgezellendag, is een Chinese feestdag die sinds 11/11/1993 wordt gevierd. Oorspronkelijk bedachten vrijgezelle mannelijke studenten van de universiteit van Naking activiteiten om zo aan een vriendin te komen. Dit werd toen Singles Day genoemd. Door de jaren heen namen steeds meer Chinese universiteiten Singles Day over en werd het een nationaal studentenfeest. De vier enen in de datum (11/11) staan symbool voor het vrijgezellenbestaan. Toen de studenten ook na het afstuderen traditiegetrouw het feest bleven vieren groeide Singles Day uit tot een waar fenomeen dat door het hele land gevierd werd.

Tegenwoordig wordt Singles Day ook in andere werelddelen gevierd. De feestdag draait niet alleen meer om het vrijgezellenleven, maar staat vandaag de dag voornamelijk in het teken van online shoppen. In Nederland wordt Singles Day steeds populairder. Dit jaar valt Singles Day 2023 op donderdag 11 november. Tijdens deze dag profiteer je van aantrekkelijke Singles Day aanbiedingen.

SINGLES DAY AANBIEDINGEN BIJ DE BIJENKORF

Bij de Bijenkorf is Singles Day een speciale feestdag voor jezelf, waarop je je favoriete items in de outlet kunt shoppen met fijne kortingen. Tijdens Singles Day hebben we geen speciale prijzen, maar in de online outlet van de Bijenkorf shop je het hele jaar door met korting. Ontdek alle dames-, heren-, kindermode en woonartikelen voor een fijne prijs in de outlet van de Bijenkorf.

De voordelen van online shoppen tijdens Singles Day bij de Bijenkorf

  • Gratis bezorging voor Privilege Members
  • Gratis retourneren
  • Bedenktijd van 30 dagen