Singles Day bij de Bijenkorf

Singles Day 2019

Bij de Bijenkorf is Singles Day een speciale feestdag voor jezelf, waarop je je favoriete items kunt shoppen met extra veel voordeel. Zowel online als in een van onze winkels. Dit jaar valt Singles Day op maandag 11 november 2019. In de online outlet van de Bijenkorf shop je het hele jaar door met korting.

Bekijk de outlet

Wat is Singles Day?

Singles Day of vertaald vrijgezellendag, is een Chinese feestdag die sinds 11/11/1993 wordt gevierd. Oorspronkelijk bedachten vrijgezelle mannelijke studenten van de universiteit van Naking activiteiten om zo aan een vriendin te komen, dit werd toen Singels Day genoemd. Door de jaren heen namen steeds meer Chinese universiteiten Singles Day over en werd het een nationaal studentenfeest. De vier enen in de datum (11/11) staan symbool voor het vrijgezellenbestaan. Toen de studenten ook na het afstuderen traditiegetrouw het feest bleven vieren groeide Singles Day uit tot een waar fenomeen dat door het hele land gevierd werd.

Tegenwoordig wordt Singles Day ook in andere werelddelen gevierd. De feestdag draait niet alleen meer om het vrijgezellenleven, maar staat vandaag de dag voornamelijk in het teken van online shoppen. In Nederland wordt Singles Day steeds populairder. Dit jaar valt Singles Day 2019 op maandag 11 november.

Singles Day bij de Bijenkorf

De voordelen van online shoppen tijdens Singles Day bij de Bijenkorf:

- Gratis bezorging voor Privilege Members
- Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
- Gratis retourneren
- Bedenktijd van 21 dagen

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en nooit meer acties of evenementen zoals Singles Day mislopen? Meld je dan nu via onderstaande button aan voor het Privilege Membership van de Bijenkorf. Als Privilege Member ontvang je altijd als eerste onze nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl