Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Singles Day bij de Bijenkorf

Singles Day: 11 november 2019

Singles Day of vertaald vrijgezellendag, is een Chinese feestdag die sinds 11/11/1993 wordt gevierd. Oorspronkelijk bedachten vrijgezelle mannelijke studenten van de universiteit van Naking activiteiten om zo aan een vriendin te komen, dit werd toen Singels Day genoemd. Door de jaren heen namen steeds meer Chinese universiteiten Singles Day over en werd het een nationaal studentenfeest. De vier enen in de datum (11/11) staan symbool voor het vrijgezellenbestaan. Toen de studenten ook na het afstuderen traditiegetrouw het feest bleven vieren groeide Singles Day uit tot een waar fenomeen dat door het hele land gevierd werd.

Tegenwoordig wordt Singles Day ook in andere werelddelen gevierd. De feestdag draait niet alleen meer om het vrijgezellenleven, maar staat vandaag de dag voornamelijk in het teken van online shoppen. In Nederland wordt Singles Day steeds populairder. Dit jaar valt Singles Day 2019 op maandag 11 november.

SINGLES DAY BIJ DE BIJENKORF

Bij de Bijenkorf is Singles Day een speciale feestdag voor jezelf, waarop je je favoriete items kunt shoppen met extra veel voordeel. Zowel online als in één van onze winkels. Dit jaar valt Singles Day op maandag 11 november 2019. In de online outlet van de Bijenkorf shop je het hele jaar door met korting. Ontdek hieronder het aanbod.

De voordelen van online shoppen tijdens Singles Day bij de Bijenkorf

  • Gratis bezorging voor Privilege Members
  • Gratis retourneren
  • Bedenktijd van 21 dagen