Sisley

Cushion Foundation SPF 30 / PA+++

100,-20,-80%
SisleySisley Cushion Foundation SPF 30 / PA+++997809022600000

KleurLight Rose

Light Rose
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Phyto-Blanc cushion foundation is verrijkt met dezelfde werkstoffen als de formule van Phyto-Blanc Daily Defense Fluid voor een doeltreffende werking in 2 stappen:

- De teint wordt onmiddellijk optimaal gecorrigeerd, de teint ziet er perfect uit, het resultaat is stralend met een mooi glanzende finish. Omdat u de dekkingsgraad zelf kunt bepalen, kunnen onzuiverheden goed gemaskeerd worden en kan de huidstructuur mooi egaal gemaakt worden.

- Dag na dag overlaadt het kussentje de huid met vocht (derivaat van tarwesuikers, provitamine B5 en fytosqualaan) en versterkt het de natuurlijke glans van de teint (gepatenteerd Phyto-Blanc Complex, hibiscusbloemextract)

De formule met beschermingsfactor SPF30 – PA+++ gaat vervuiling, fijnstof en vrije radicalen doeltreffend tegen en beschermt de huid tegen schade door invloeden van buitenaf. De frisse, subtiel geurende textuur is vocht-, transpiratie-, hitte- en wrijfbestendig. De formule is zodanig ontwikkeld dat ze ook gedurende de dag opnieuw kan worden aangebracht. Langhoudende formule. De zeer hygiënische, luchtdichte verpakking beschermt de textuur na ieder gebruik. De afmetingen van het kussentje zijn ideaal om uw make-up snel even bij te werken gedurende de dag.

Gebruikstips:
- Deze foundation vormt de perfecte aanvulling op de Phyto-Blanc huidverzorgingslijn en kan niet alleen 's ochtends worden aangebracht, maar ook gedurende de dag om de make-up bij te werken, als dat nodig is. Zo blijft de huid de hele dag door beschermd.

Bekijk meer