Sisley

Cushion Phyto-Blanc - foundation

107,-
SisleySisley Cushion Phyto-Blanc - foundation205309000000000

Kleur0C Vanilla

0C Vanilla
Maat15 gr
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Maat15 gr

De nieuwe generatie Phyto-Blanc technologie in een hervulbare foundation voor onderweg.

De huid is onmiddellijk gehydrateerd en egaler. Een frisse, heldere en gelijkmatige teint. Onzuiverheden worden vervaagd en de poriën zijn minder zichtbaar. De huid wordt elke dag stralender, helderder en pigmentvlekken worden minder zichtbaar. De huid wordt langdurig gehydrateerd en wordt elke dag beschermd dankzij het krachtige ‘stedelijke schild’ (100% minerale UV-bescherming SPF50+ /PA++++, anti-vervuiling, werking tegen vrije radicalen)

De lichte textuur trekt snel in en zorgt voor een verfrissend gevoel bij de applicatie. Het haast onmerkbare laagje op de huid zorgt voor een nude effect en een mooie natuurlijke glow. De foundation is transpiratie- en wrijfbestendig en blijft 8 uur lang goed zitten.

Deze ideale aanvulling op de Phyto-Blanc-huidverzorgingslijn wordt ‘s ochtends aangebracht. Je kunt indien nodig gedurende de dag de foundation plaatselijk bijwerken, zonder dat het gaat schilferen of er een zichtbare extra laag ontstaat. Voor een beschermende werking de hele dag door. Olievrij. Niet-comedogeen.

Bekijk meer