Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Orchidee Corail Palette - highlighter en blush palette

98,-2023-09-23T11:20:46.795Z98
SisleySisley Orchidee Corail Palette - highlighter en blush palette997809027600000

KleurKoraal

Online nog 5 beschikbaar

Highlighter en blush in drie tinten die eindeloos kunnen worden gecombineerd om de teint te verfraaien en het gezicht een mooiere vorm te geven. L'Orchidee is een highlighter en blush in één om de teint te verfraaien met een transparant, stralend effect. De formule is verrijkt met witte lelie die zorgt dat de huid heerlijk comfortabel en zacht aanvoelt.

De drie ultrastralende tinten zijn speciaal ontwikkeld om het gezicht een mooiere vorm te geven en de natuurlijke schoonheid te benadrukken. De subtiele, parelende, lichtweerkaatsende tinten laten de huid stralen. De gemicroniseerde pigmenten en parels zorgen direct voor een gezonde gloed.

De teint wordt in één beweging gehighlight en geëgaliseerd. L'Orchidee is een highlighter en blush in één om de teint te verfraaien met een transparant, stralend effect. Een highlighter/blush die zich eenvoudig laat aanbrengen en eindeloos veel mogelijkheden biedt voor een stralende, fraaie teint.

Gebruikstips:
- Breng de highlighter en blush aan met een kwast
- Neem met ronddraaiende bewegingen een klein beetje poeder en breng het product aan op de belangrijkste delen van het gezicht (als een blush) of op het hele gezicht (als een highlighter)

Sisley98,-

Orchidee Corail Palette - highlighter en blush palette

Bekijk meer