SustainableDuurzamer

Sisley

Rech. Phyto-Rouge Shine - lipstick navulling

36,-2023-01-29T09:56:26.162Z36
SisleySisley Rech. Phyto-Rouge Shine - lipstick navulling205309004700000

Kleur30 Sheer Coral

30 Sheer Coral
Maat3 gr
Online nog 1 beschikbaar
LAATSTE DAG

Tot 70% korting op vele mooie damesartikelen in de outlet

Phyto-Rouge Shine is een nieuwe generatie verzorgende lippenstift met glanzend effect: De perfecte combinatie tussen de glans van een gloss, het comfort van een balsem en de kleurbasis van een lippenstift.

Dankzij het Hydrobooster-complex met microbolletjes hyaluronzuur en konjacglucomannaan zien de lippen er direct voller en gladder uit. Bij langdurig gebruik worden de lippen gevoed, zacht en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De volle textuur versmelt bij aanraking met de lippen en biedt een gevoel van ongekend comfort en een prachtig glanzend effect. De lippen krijgen een intense glans en een natuurlijk stralende look – zonder aan transparantie te verliezen. Het fijne laagje kleur wordt bij herhaaldelijke toepassing intenser, zodat je de dekking kunt aanpassen naar jouw wens.

De lippenstift is verkrijgbaar in een palet van 12 stralende, eenvoudig te dragen tinten, van nude beige tot gedurfd cranberry en in 2 finishes: glanzend en iriserend. In een stijlvolle, luxe huls met witte en gouden zebrastrepen, in lijn met de overige Phyto-Rouge-producten.
Verkrijgbaar in een hervulbaar formaat.

Hoe kan ik de lippenstift navullen?
De navulling wordt in de basis van de huls vastgeklikt. Verwijder het bovenste gedeelte van de lippenstift door deze omhoog te trekken en klik de nieuwe navulling vast.
LAATSTE DAG

Tot 70% korting op vele mooie damesartikelen in de outlet

Sisley36,-

Rech. Phyto-Rouge Shine - lipstick navulling