Soothing Antidandruff Shampoo

142,-2023-03-24T06:48:54.312Z142
SisleySisley Soothing Antidandruff Shampoo206109008498500

KleurMulticolor

Maat500 ML
Online nog 5 beschikbaar
How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

Verzorging met plantaardige hoofdingrediënten. Herstelt het evenwicht, kalmeert en zuivert de hoofdhuid. La Cure is de tweede stap van het kalmerende anti-roosritueel. Combineer La Cure met de Soin Lavant Antipelliculaire Apaisant om de onderliggende factoren die roos en een ongemakkelijk gevoel veroorzaken aan te pakken. Het anti-roos effect houdt aan, zelfs na het gebruik van deze verzorging.*

Pluspunt: La Cure hoeft niet uitgespoeld te worden, zodat het intensief evenwichtsherstellende complex meer tijd krijgt om zijn werk te doen. Dit bevordert de anti-terugkerende werking van piroctone olamine; het complex hecht zich aan de keratine van de hoofdhuid en herstelt het evenwicht van de hoofdhuid voor de duur van de behandeling.

Intensief evenwichtsherstellend complex: salie-extract, selderijzaadextract, essentiële olie van exotische verbena, piroctone olamine, alfabisabolol

Herstelt het evenwicht van de hoofdhuid. Zuivert de hoofdhuid en houdt deze fris en schoon. Blijvende doeltreffendheid doordat het effect lang aanhoudt*. Verlicht irritatie van de hoofdhuid. Beschermt de hoofdhuid tegen ongemak (een warm gevoel, jeuk en een stekend gevoel).

Hoofdingrediënt voor mooi haar
Pro-vitamine B5: maakt de haarvezels sterker. Maakt het haar zachter en glanzender. Geeft het haar meer volume.

*Testresultaten na een periode van drie maanden bij gebruik van de Soin Lavant Antipelliculaire Apaisant in combinatie met de Cure Antipelliculaire Apaisante.

Gebruikstips:
- Breng streng voor streng vier pipetjes aan op droog of vochtig haar
- Masseer het product met de vingertoppen in
- Niet uitspoelen
- Gebruik de Cure gedurende drie weken drie keer per week
- Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen 
How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

Sisley142,-

Soothing Antidandruff Shampoo