Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 - getinte zonnebrand gezicht

140,-2023-01-31T02:59:26.620Z140
SisleySisley Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 - getinte zonnebrand gezicht205309002000000

KleurDeep Amber

Deep Amber
Online nog 1 beschikbaar
Alles over zoncosmetica

Van zonverzorging en zelfbruiners tot bronzers: gewapend met de beste zoncosmetica producten behaal én behoud je een gezonde zomerse teint. Laat je hier inspireren en adviseren.

Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 met hoge beschermingsfactor is een jeugdverlengende* zonverzorgingsproduct dat ervoor zorgt dat de huid het vermogen om zich te beschermen tegen (veroudering als gevolg van) de zon behoudt dankzij een combinatie van minerale uva- en uvb-filters en zeer geavanceerde beschermende werkstoffen.

  • Bestrijdt vrije radicalen** dankzij een combinatie van werkstoffen (Vitamine-E-acetaat en Edelweissextract) die de huid helpt te beschermen tegen oxidatieve stress, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering als gevolg van zonlicht. 
  • Beschermt de cellen: voor het celvernieuwingsproces is het van essentieel belang om de integriteit van de cellen te beschermen. Dankzij het beschermende effect** van het Edelweissextract en de minerale filters worden de cellen beschermd tegen de schadelijke effecten van uv-straling. 
  • Gericht effect op de barrièrefunctie van de huid: Edelweissextract** en Cameliaolie helpen de barrièrefunctie te versterken zodat de huid optimaal gehydrateerd blijft en beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
  • Een hydraterende en voedende formule: de straling van de zon kan de hydrolipidenlaag van de huid beschadigen, waardoor de huid gedehydrateerd en droog wordt. Karitéolie, Cameliaolie en Mango-extract helpen de soepelheid en het hydratatieniveau van de huid te herstellen.
  • Een ideale make-upfinish: kleuren die perfect bij de verschillende huidtinten passen en optimale dekking bieden voor een natuurlijke, stralende finish. Een vloeibare, zijdezachte, niet-vette crème voor een soepele huid. 

Laat geen witte waas achter. Waterbestendig. Niet-comedogeen. Natuurlijk geparfumeerd met etherische olie van Salie en Marjolein. Verkrijgbaar in vier kleuren: Porcelain, Natural, Golden, Amber.

*helpt de huid te beschermen tegen de effecten van huidveroudering als gevolg van zonlicht (rimpels, pigmentvlekken, dehydratie en verlies van stevigheid) **in vitro getest

Gebruikstips:

  • Breng vóór het zonnen een royale hoeveelheid Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 aan. 
  • Breng de crème om de twee uur opnieuw aan.
  • Vermijd langdurige blootstelling aan de zon en vermijd blootstelling op het moment dat de zon het felst is. 
  • Stel baby's en jonge kinderen nooit direct bloot aan de zon.

Resultaten:
Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 helpt de huid effectief te beschermen tegen de zon. De huid is onmiddellijk gehydrateerd en gevoed en wordt beschermd tegen dehydratatie. De teint is egaal en langdurig stralend bruin. Fijne lijntjes als gevolg van dehydratie worden gladgestreken en pigmentvlekken als gevolg van de zon worden minder zichtbaar.

Alles over zoncosmetica

Van zonverzorging en zelfbruiners tot bronzers: gewapend met de beste zoncosmetica producten behaal én behoud je een gezonde zomerse teint. Laat je hier inspireren en adviseren.

Sisley140,-

Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 - getinte zonnebrand gezicht