Barts Sjaals voor dames

Barts bied één van de allerleukste sjaalcollecties voor dames. Het assortiment bestaat uit heerlijk warme grofgebreide sjaals, colsjaals en sjaals van imitatiebont. Haal je hart op aan de verrassende combinaties van kleuren en texturen.

3 artikelen

Barts bied één van de allerleukste sjaalcollecties voor dames. Het assortiment bestaat uit heerlijk warme grofgebreide sjaals, colsjaals en sjaals van imitatiebont. Haal je hart op aan de verrassende combinaties van kleuren en texturen.

Barts sjaals voor dames bij de Bijenkorf

Ben jij nog op zoek naar een heerlijk warme sjaal? Bij Barts vind je een uitgebreid assortiment aan wollen damessjaals in levendige kleurencombinaties en heerlijk warme grofgebreide sjaals. Zo kan je kiezen tussen een langwerpige sjaal of een ronde colsjaal. Dit praktische ontwerp zorgt er voor dat jij geen last zal hebben van rondzwiepende uiteinden en dat je nergens aan zal blijven haken. Als het uiteinde van je sjaal bijvoorbeeld tussen je fietsspaken terecht komt kan dat voor levensbedreigende situaties zorgen. Daarnaast biedt Barts ook modieuze sjaals van imitatiebont voor een high-fashion look.

Het verhaal van Barts

Als je naar de heerlijk warme mutsen en sjaals van Barts kijkt, zal je niet verwachten dat het verhaal van Barts begon op een zonnig strand in Saint Tropez. Bart verkocht hier namelijk handgemaakte shorts en badpakken aan de jetset. Met zijn hardverdiende centen ging hij op reis, en onderweg ontmoette hij bijzondere mensen. Hij verruilde het zonnige strand voor de besneeuwde bergen en dit was het begin van zijn merk Barts. Vandaag de dag ontwerpt Barts accessoires vanuit Amsterdam. Al 25 jaar blijft het merk verrassen met originele combinaties en uitzinnige ideeën die waardoor functionele accessoires in iets bijzonders veranderen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl