Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Sjaals”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Moncler damessjaals kun je prachtig combineren met de iconische gewatteerde jassen van Moncler. Kies bijvoorbeeld voor een grofgebreide zwarte sjaal in een alpaca wolblend of ga je voor een lichtroze sjaal? Reken maar dat jij deze winter heerlijk warm blijft!

Moncler sjaals voor dames bij de Bijenkorf

Het aanbod aan damessjaals van Moncler is verrassend divers. Kies bijvoorbeeld voor een grofgebreide sjaal in een alpaca wolblend of ga voor een fijngebreide lichtroze sjaal. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het uitstekende oog voor detail biedt de Moncler sjaal extra veel warmte en zal je er lang plezier van hebben. Daarnaast is een Moncler sjaal natuurlijk uiterst elegant en helemaal in lijn met de sophisticated Moncler stijl. Combineer je Moncler sjaal met een iconisch Moncler donsjack in een contrasterende kleur. Hierdoor valt je sjaal extra op.

Over het merk Moncler

Moncler staat natuurlijk bekend om de sophisticated gewatteerde donsjassen. Daarnaast biedt het label ook een stijlvolle rtw collectie, een luxe skilijn genaamd Moncler Grenoble en de avant-garde Moncler Genius lijn. Moncler Genius nodigt legendarische modeontwerpers uit om hun creatieve visie los te laten op de iconische gewatteerde donsjas.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl