Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Skagen

De collecties van Skagen Denmark grijpen terug op de serene sfeer van strand en zee. De perfecte mix van natuurlijke elementen en modern design heeft ervoor gezorgd dat het merk al 23 jaar een wereldwijd succes is. De horloges zijn elegant en minimalistisch.

Skagen

155 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
155 artikelen

Skagen bij de Bijenkorf

Ontdek de luxe collectie horloges en sieraden van Skagen Denmark voor dames en heren bij de Bijenkorf. Zowel de damescollectie van Skagen als de herencollectie van Skagen bestaat uit zilveren, gouden en roségouden horloges. Daarnaast worden de horloges ook in diverse kleuren uitgebracht, zoals blauw, geel en rood. De horloges van Skagen Denmark hebben een tijdloos, minimalistisch design. Het Scandinavische merk ontwerpt ook zilveren, gouden en roségouden sieraden voor dames. Deze luxe sieraden van Skagen hebben een minimalistisch design en zijn hierdoor geschikt voor elke gelegenheid. Ga je voor een gouden armband met witte parel, of voor roségouden oorbellen met blauw glas detail? Alle sieraden zijn vervaardigd roestvrij staal, zodat het zilver en goud lang mooi blijft.

Minimalistische horloges van Skagen

Skagen Denmark heeft haar wereldwijde succes te danken aan de minimalistische designs en de hoogwaardige kwaliteit. De collectie horloges van Skagen grijpt terug op de serene sfeer van strand en zee. Bij de Bijenkorf vind je een uitbreide collectie horloges voor dames. Skagen ontwerpt zilveren, gouden, roségouden en gekleurde horloges met verschillende horlogebandjes. Denk aan zilverkleurige dameshorloges van Skagen met een horlogebandje van staal, en goudkleurige horloges met een horlogebandje van bruin leer. Net als de dameshorloges, hebben ook de horloges voor heren van Skagen kleurrijke horlogebandjes. Ga je voor horloge met zwart, blauw of zilver bandje? Skagen ontwerpt analoge horloges, smartwatches en hybride horloge met deze verschillende bandjes.