Skechers

Deze Skechers sneakers zijn voor kinderen een feestje om aan te hebben. De sneakers komen in allerlei vrolijke varianten en hebben de leukste toevoegingen zoals hartjes, sterren, glitters en studs. De Twinkle Toes kindersneakers hebben zelfs een lichteffect in de neus!

6 artikelen

Deze Skechers sneakers zijn voor kinderen een feestje om aan te hebben. De sneakers komen in allerlei vrolijke varianten en hebben de leukste toevoegingen zoals hartjes, sterren, glitters en studs. De Twinkle Toes kindersneakers hebben zelfs een lichteffect in de neus!

Skechers bij de Bijenkorf

Het Amerikaanse merk Skechers maakt sneakers voor vrijwel iedere gelegenheid, leeftijd en activiteit. De collecties van Skechers staan voor comfort, kwaliteit, innovatie en een fashionable uitstraling. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor de modieuze collectie Skechers sneakers voor kinderen. Welk paar Skechers sneakers straalt straks aan de voeten van jouw kind?

Skechers sneakers voor kinderen

De huidige sneakercollectie van Skechers bij de Bijenkorf richt zich op kinderen, meisjes in het bijzonder. De sneakers komen in de maten 32 tot en met 38. De skechers sneakers voor meisjes zijn te herkennen aan hun uitbundige look: sterretjes, hartjes, glitters en studs, alles kan en alles mag. Een feestje om aan te hebben! Voor een extra feestelijke uitstraling kies je voor de Twinkle Toes modellen. Deze sneakers hebben een lichteffect in de neus. Melk welk paar vrolijke Skechers sneakers verblijd jij jouw dochter?

Over het merk Skechers

Skechers is een Amerikaans merk dat is opgericht in 1992. Het is één van de grootste schoenenmerken in Amerika en biedt een uitgebreide selectie aan stijlen voor iedere leeftijd en elke activiteit. Skechers heeft aparte collecties op het gebied van Lifestyle, Performance, Kids en Work. Bij Skechers vind je dus een geschikt paar sneakers voor elk moment van de dag! Het merk heeft samengewerkt met onder andere singer/songwriter Camila Cabello, footballspeler Tony Romo en de iconische drummer Ringo Starr.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl