Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Eqyptisch katoenen dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek vervaardigd uit Egyptisch katoen is zacht en glanzend. Geen wonder dat de collectie dekbedovertrekken van dit type katoen zeer geliefd is. Na een nacht slapen onder deze luxe dekens van Egyptisch katoen word je gegarandeerd fijn wakker!

1 artikelen
  • 1-persoons dekbedovertrekken
  • Kinderdekbedovertrekken
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

Een dekbedovertrek vervaardigd uit Egyptisch katoen is zacht en glanzend. Geen wonder dat de collectie dekbedovertrekken van dit type katoen zeer geliefd is. Na een nacht slapen onder deze luxe dekens van Egyptisch katoen word je gegarandeerd fijn wakker!

Egyptisch katoenen dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Dekbedovertrekken van Egyptisch katoen staan bekend als zacht en glanzend. De luxe katoenen lakens worden ontworpen in verschillende kleuren en prints. Kies voor een lichtblauw dekbedovertrekset van Egyptisch katoen voor een licht, romantisch interieur. Het Mousson dekbedovertrek van Yves Delorme heeft een paarse bloemenprint met groene palmen. Dit type Egyptisch katoen is behandeld met een thread count van 200. Hierdoor voelt de stof zeer zacht aan. Heb je het liefst een wit dekbedovertrek? Het dekbedovertrek van HUGO BOSS is vervaardigd van 100% luxueus Egyptisch katoensatijn. Door een hoge weefdichtheid van 300 draden per vierkante inch, voelt het katoensatijn extra zacht aan op de huid.

Bijpassende kussenslopen bij jouw dekbedovertrek

Natuurlijk kun je bij dekbedovertrek van Egyptisch een katoen kiezen voor bijpassende kussenslopen, maar je kunt hier ook zelf bijpassende slopen bij zoeken. Egyptisch katoen wordt namelijk veel gebruikt voor kussenslopen. Ga bijvoorbeeld voor het witte Lucine kussensloop van Yves Delorme. Het kleurrijke bladdessin op dit kussensloop geeft een wit dekbedovertrek een moderne twist. Het antracieten kussensloop van de Bijenkorf Home, vervaardigd van Egyptisch katoen, staat ook mooi met een donkerpaars dekbedovertrek.

Wat is een Egyptisch katoenen dekbedovertrek?

Egyptisch katoen wordt wel gezien als de beste katoensoort ter wereld. Dekbedovertrekken van Egyptisch katoen blinken uit in zachtheid en sterkte door de langere vezels van het katoen. Waan jezelf in een luxe hotel met de Egyptisch katoenen dekbedovertrekken van de Bijenkorf.

Hoe was je een dekbedovertrek van Egyptisch katoen?

Was je Egyptisch katoenen dekbedovertrek eerst met koud water. Met name bij witte dekbedovertrekken van Egyptisch katoen is dit belangrijk. De volgende drie beurten kan je het best op 30 graden wassen. Daarna kan je je dekbedovertrek van Egyptisch katoen gewoon op 60 graden wassen.