Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Sloggi

Snijdende randjes en knellende bandjes zijn verleden tijd met het super comfortabele ondergoed van Sloggi. De slips en bh’s voelen aan als een tweede huid. Het is bijna alsof je geen lingerie draagt!

Sloggi

89 artikelen
  • Menstruatie ondergoed
  • Naadloze slips
  • Slip
  • Hipsters & shorts
  • Tanga
  • String
Filter & sorteer
89 artikelen

Sloggi bij de Bijenkorf

Het ondergoed van Sloggi zorgt er voor dat jij je iedere dag zelfverzekerd en heerlijk comfortabel voelt. Vederlicht en ultra-zacht: het ondergoed van Sloggi voelt aan als een tweede huid. De Sloggi slips en bh’s zijn er in alle kleuren van de regenboog en kunnen prachtig met elkaar gecombineerd worden. Ga jij voor een onopvallende huidkleur, stijlvol zwart of een chique bordeauxrode kleur?

ZERO Feel bh’s van Sloggi

Ken je dat gevoel dat je bijna thuis bent en niet kan wachten totdat je die knellende bh uit kan trekken? Dan heb jij vast de ZERO Feel bh van Sloggi nog niet geprobeerd. De naadloze Sloggi bh’s en Sloggi bralettes uit de ZERO Feel collectie bieden veel support zonder dat je daar ook maar iets van merkt. Je voelt je net zo vrij als wanneer je geen ondergoed draagt! Of ben jij meer het type dat comfort inruilt voor een verleidelijk ontwerp? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want bij Sloggi hoef je geen stijlcompromis te maken. De ZERO bralette is er namelijk ook met prachtig doorschijnend kant.

Slips van Sloggi

Ben jij op zoek naar een comfortabele slip die hoog in de taille reikt en je billen bedekt? Of zoek jij een onzichtbare naadloze string met een geschulpte afwerking? In de diverse collectie van Sloggi vind je allebei. Ook als jij je ultra-vrouwelijk wilt voelen kan je bij Sloggi terecht. Kies bijvoorbeeld voor een kanten hipster of een tanga met uitsneden van mesh. Plan maar snel een leuke date met je geliefde want deze lingerie mag gezien worden!