Sluiting filialen

De Bijenkorf Groningen (29/2/2016), Breda (20/3/2016) en Den Bosch (31/3/2016) zijn gesloten.

Op 17 augustus 2013 heeft de Bijenkorf aangekondigd zich meer te richten op 'premium experience'. De focus zal hierbij liggen op zeven flagship stores en deBijenkorf.nl. De Bijenkorf zal hiermee een internationaal topniveau bereiken in merken, service en winkelbeleving. Als gevolg van de gekozen premium experience strategie is besloten de filialen in Breda, Den Bosch en Groningen te sluiten.

Contact

Heeft u vragen of klachten over de sluiting van de filialen, het afhalen van uw bestelling of andere vragen? Het Klant Contact Center is zeven dagen per week bereikbaar via 0800 0818 (gratis). Daarnaast staan wij in onze andere filialen en online nog steeds voor u klaar. Openingstijden van de filialen van de Bijenkorf.

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter