Sonos

Briljant geluid voor tv, muziek en meer. Creëer je perfecte soundsysteem. Alles werkt met elkaar samen en Sonos werkt met al je favoriete services. Je kunt luisteren naar wat je maar wilt, waar je maar wilt en hoe je maar wilt.

Sonos

34 artikelen
  • Bluetooth speakers
  • Slimme speakers
  • Soundbars
  • Subwoofers
  • Wifi speakers
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Sonos bij de Bijenkorf

Bij het oprichten van Sonos in begin 2000 hadden de oprichters een duidelijke visie. Namelijk: ervoor zorgen dat mensen in elke ruimte van het huis konden luisteren naar goede muziek. Toendertijd ging muziek luisteren gepaard met veel snoeren en kabels die aangesloten waren op de speakers. De speakers even verplaatsen naar een andere ruimte ging toen simpelweg niet!

Ontdek de juiste draadloze Sonos speakers voor in jouw huis

Ondertussen zijn we al een hele tijd verder en heeft Sonos zijn visie gerealiseerd. Bij de Bijenkorf vind je een gevarieerd assortiment aan diverse draadloze Sonos speakers. Zo bieden wij de compacte Sonos - PLAY:1: dit is de kleinste speaker in de collectie. Compact van formaat, maar vol van geluid! De Sonos - PLAY:5 is het grootste formaat speaker van Sonos. Dit model biedt een krachtig geluid, dat tegelijkertijd zeer genuanceerd is. Maak jouw set-up compleet met de draadloze Sonos - SUB voor een ongekend basgeluid: onmisbaar voor een goede luisterervaring.

Ervaar het beste geluid met Sonos speakers

De speakers van Sonos worden door iedereen geliefd. Dit is dan ook niet zonder reden. Sonos speakers produceren geluid van het hoogste niveau. De grootte van de speakers zegt niks over het geweldige geluid. Sommige speakers hebben zelfs Google Assistant stembediening. Zo kan je ‘’Hey Google’’ roepen, vervolgens kan je de Assistant een commando geven. Denk hierbij aan een timer voor tijdens het koken, of je favoriete playlist afspelen. Bij de Bijenkorf hebben wij ook smart soundbars van de Arc collectie. Deze soundbars geven jouw tv een premium geluid. Je krijgt een 3D-luisterbeleving met Dolby Atmos.