Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Speedo

Speedo, hét merk voor zwemkleding, bestaat al meer dan honderd jaar en is een waar begrip in de zwemwereld. Een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, bijzondere designs en genoeg bewegingsvrijheid is de formule tot het succes van dit merk.

Speedo

8 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
8 artikelen
8 van 8 gezien

Speedo bij de Bijenkorf

Het staat als een paal boven water dat Speedo een pionier is op het gebied van zwemkleding. Door de jarenlange ervaring – het merk bestaat al sinds 1914 – levert Speedo te allen tijde kwaliteit, draagcomfort en stijl. Deze combinatie zorgt ervoor dat zowel beoefenaars van de zwemsport maar al te graag de badmode van het Australische merk dragen. Wellicht ben je wel bekend met de Speedo slips, maar de Bijenkorf biedt nog veel. Duik in het assortiment van zwemshorts, zwembroeken en zwemslips van Speedo voor heren.

Een Endurance, Valminto of Watershort zwembroek

Er bestaan een groot aantal zwembroeken voor heren van Speedo. Zo kan er worden gekozen voor de welbekende slips, maar uiteraard ontbreken de langere zwembroeken en echte zwemshorts niet in het assortiment. Vele van de ontwerpen van Speedo zijn sneldrogend en resistent tegen chloor, waardoor dus ook de kleuren van de zwemkleding niet direct vervagen of het materiaal aantasten. Daarnaast wordt veelvuldig gebruik van sterk polyester en polyamide, zodat je zwemkleding ook zeker tegen een bommetje kan. Ga jij voor de Endurance, Valminto of Watershort?