Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Sportmaterialen

Ook bij de Bijenkorf is sporten een belangrijke trend. Van sporttassen tot fitnessapparaten en sportvoeding: behalve sportkleding bieden wij ook deze handige sportartikelen. Merken als Nike, Technogym, Love Generation en The Bootcamp Club helpen jou je sportsessie optimaal te benutten.

80 artikelen
Filter & sorteer
1-48 van 80

Sportartikelen bij de Bijenkorf

Naast onze ruime aanbod sportkleding voor zowel dames als heren biedt de Bijenkorf ook een selectie sportartikelen. Met items als een smartwatch, bidons, sportarmbanden en meditatiekussens haal je het maximale uit je work-out.

Love Generation

Voor de beste yogamatten ben je bij het merk Love Generation aan het goede adres. De lichtgewicht matten zijn gemakkelijk op te bergen en bieden je optimaal comfort tijdens een yogasessie. Daarnaast shop je van de Love Generation ook een ondersteunend yogablok van kurk en divers gekleurde meditatiekussens.

Technogym

Niet iedereen heeft zin om naar de sportschool te gaan. Voor deze mensen is de fitnessapparatuur van Technogym de ideale oplossing. Zo shop je bij de Bijenkorf je eigen loopband, crosstrainer en zelfs spinningfiets. Daarnaast kun je ook aan je houding werken met de Wellness en Sitting Balls van Technogym.

The Bootcamp Club

Voor degene die wel graag buiten sporten biedt de Bijenkorf sinds kort 5- of 10-rittenkaarten van The Bootcamp Club aan. Tijdens deze bootcamp wissel je tijdens een intervaltraining fitness met cardio af en werk je aan conditie en kracht. Deze lessen van The Bootcamp Club worden allen buiten gegeven.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl