Sprankelend begin van het feestseizoen met Turn on the Lights

18 November 2016

Sprankelend begin van het feestseizoen met Turn on the Lights

Spectaculaire internationale straattheatershow en het ontsteken van honderdduizenden lichtjes in de hoofdstad vormden het startsein.

In Amsterdam vond op 17 november onder grote belangstelling de start van het nationale feestseizoen plaats, met alweer de negende editie van Turn on the Lights. Zo’n 20.000 toeschouwers waren op de Dam getuige van een spectaculair optreden van de vermaarde Spaanse straattheatergroep Grupo Puja en zangeres Willemijn Verkaik, die het nummer ‘Let it Go’ uit de film Frozen vertolkte. Ook dit jaar was het hoogtepunt het ontsteken van de feestverlichting aan de gevel van de Bijenkorf; ieder jaar weer hét sein dat het meest luxe warenhuis van Nederland klaar is om iedereen te kunnen laten genieten van het feestseizoen.

Sfeervol en spectaculair optreden van Grupo Puja en Willemijn Verkaik

Turn on the Lights kan zich na negen jaar meten met de prestigieuze internationale openingen van het feestseizoen in wereldsteden als Londen, New York en Parijs. Klokslag 19.00 uur gaf Quinty Trustfull het startsein voor de opening van Turn on the Lights op de Dam. De show startte met muziek vanaf het Paleis op de Dam. Daarna namen live muzikanten de muziek over en gaven de show een extra dimensie. Grupo Puja vermaakte en verraste de aanwezigen met niet eerder in Nederland vertoonde hoogtepunten uit hun voorstellingen [email protected] en Do-Do Land. Het aanwezige publiek werd betrokken bij de show door het inbrengen van grote ballen die over het publiek heen werden ‘gerold’.

Vervolgens werd het publiek getrakteerd op de bekende slotact van Turn on the Lights. Musicalzangeres Willemijn Verkaik liet een bijzondere versie van ‘Let it go’ horen tegen de achtergrond van de donkere avondhemel. Daarna werd er gezamenlijk afgeteld van 5 naar 0 en was het moment daar: een spectaculair vuurwerk en het ontsteken van zo’n 300.000 led-lampjes aan de gevel van de Bijenkorf. Via www.deBijenkorf.nl, Ziggo kanaal 999 en de Facebookpagina van de Bijenkorf keken vele duizenden mensen mee.

Bekijk meer evenementen van de Bijenkorf

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl