STINE GOYA

Felle kleuren, abstracte dessins en duurzame stoffen: dat is STINE GOYA in een notendop. Met deze statement-pieces kun je je eigen stijl en identiteit op een modieuze manier uitdrukken. Ben jij al fan van de kunstzinnige kledingstukken van STINE GOYA?
  • Home
  • arrow-small__rightSTINE GOYA

STINE GOYA

1 artikelen
  • Hoodies
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

STINE GOYA bij de Bijenkorf

STINE GOYA is in 2006 opgericht door modeontwerpster Stine Goya. Voor Stine Goya zijn kleuren een onuitputtelijke bron van inspiratie. Kleuren kunnen oneindig worden gevarieerd en gemengd, waardoor er nieuwe kleurtinten ontstaan die persoonlijke verhalen vertellen. Het modemerk wordt daarom gekenmerkt door de felle kleuren en prints. Sinds afgelopen jaar streeft STINE GOYA naar een duurzamere collectie, waarbij strenger wordt gekeken naar de invloed van materialen.

STINE GOYA: kleurrijke en zelfontwikkelde prints

De kledingstukken uit de damescollectie van STINE GOYA hebben een vrouwelijke snit en een elegante pasvorm. Met een breed kleurenpalet en kunstzinnige, unieke prints worden vrouwen aangemoedigd om hun individualiteit en hun eigen stijl uit te drukken. Zo vind je in de collectie onder andere een blauwe wikkeljurk met een esthetisch dessin, en een groene top met een gekleurde print vervaardigd van gerecycled polyester. Voor welk item je ook gaat: met kleding van STINE GOYA heb je een ware eyecatcher outfit.