Strellson

Betrouwbaar, eerlijk en precies: dat zijn de waarden waarmee Strellson zich identificeert. De collecties van Strellson bestaan uit kwalitatieve, zakelijke blazers en nette overhemden. Ook vind je hier complete pakken in klassieke kleuren en nieuwe prints.

Strellson

102 artikelen
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
102 artikelen
48 van 102 gezien

Strellson bij de Bijenkorf

Strellson is een Zwitsers modemerk dat staat voor duidelijkheid en de zoektocht naar de hoogste kwaliteit. Het is mode voor jonge mannen met grote plannen die hun eigen pad bewandelen en iets willen maken van hun leven. Betrouwbaar, eerlijk en precies, dat is Zwitserland en dat zijn de waarden waarmee Strellson zich identificeert. Het creëren van geweldige mode voor net zulke geweldige prijzen is daarbij het doel. De collecties bestaan enerzijds uit zakelijke Strellson colberts voor heren en nette Strellson overhemden voor heren voor op het werk, en anderzijds uit sportieve polo’s en casual T-shirts voor daarbuiten. De stijl van Strellson is casual chic en biedt een stijl die past bij elke gelegenheid.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl