Winkels & Openingstijden
Klantenservice

STRONGER

Het Zweedse STRONGER ontwerpt stijlvolle en comfortabele sportkleding en inspireert hiermee vrouwen om meer te bewegen en tegerlijkertijd meer plezier te beleven. Haal de beste versie van jezelf naar boven met STRONGER.

STRONGER

32 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

STRONGER bij de Bijenkorf

Bij het modelabel STRONGER geloven ze in actief zijn omdat het leuk is, en willen ze vrouwen inspireren om mee te bewegen. Iedereen is welkom, en STRONGER juicht alle actieve momenten toe, zowel klein als groot. De kwalitatieve STRONGER sportkleding is zowel functioneel als modieus, en moedigt aan om het leven actiever te maken en zo meer plezier te beleven. De stijlvolle activewear is bovendien erg veelzijdig, en ook uitstekend geschikt als everyday-wear. Ontdek het assortiment bij de Bijenkorf!

STRONGER sportkleding voor dames

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment STRONGER sportkleding voor het aanmoedigen van een actieve en plezierige levensstijl. De juiste sportkleding bij een workout is erg belangrijk, en de comfortabele, functionele sportkleding van STRONGER helpt je graag. Maar de kleding is ook uitermate fashionable, en naast sporten ook geschikt voor dagelijks gebruik. Zo vind je STRONGER sport bh’s, sport tops, accessoires en STRONGER sportbroeken in veelvoudige designs, van neutrale kleuren tot opvallende prints. Voor welk design ga jij?