Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Studio Kroewe

Studio Kroewe staat bekend om beeldbepalende sieraden geïnspireerd op het verleden. Pronkstukken om voor altijd te dragen, en op een dag door te geven als erfstuk. De handgemaakte sieraden worden in Nederland gemaakt van 14 karaat gerecycled goud.

Studio Kroewe

30 artikelen
Filter & sorteer
30 artikelen
30 van 30 gezien

Studio Kroewe bij de Bijenkorf

Het sieradenmerk Studio Kroewe is door Daisy van Leeuwen en Elisabeth van Aalderen gestart met als doel tijdloze sieraden te ontwerpen die altijd zouden blijven bestaan. Dit was geïnspireerd door de ringen die ze van hun oma’s hadden geërfd. De gouden Studio Kroewe sieraden zijn verrijkt met een hint uit het verleden, maar kunnen vandaag de dag ook weer op nieuwe manieren gedragen worden, en kunnen zelfs zelf erfstukken worden. De sieraden worden lokaal in Nederland met gerecycled 14 karaat goud gemaakt.

Tijdloze gouden Studio Kroewe sieraden

Bij de Bijenkorf vind je de unieke sieraden van het Nederlandse merk Studio Kroewe. Ontdek bijvoorbeeld de Studio Kroewe ringen. De ringen, evenals alle Studio Kroewe sieraden, zijn vervaardigd van 14 karaat gerecycled goud, en komen in tijdloze designs. Ga jij voor een ring met een prachtige steen zoals opaal of saffier? Of kies je voor een sierlijk subtiel bandje? Ook vind je chique Studio Kroewe oorbellen – mooie gouden oorringen in verschillende designs. En ook voor kettingen en armbanden kun je bij Studio Kroewe terecht. Wat wordt jouw volgende erfstuk?