Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Studio Noos

Met een tijdloze collectie Mom Bags en andere bijpassende items voor jong en oud inspireert Studio Noos ouders en kinderen om het beste uit elke dag te halen, samen op avontuur te gaan en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Studio Noos

26 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
26 artikelen
26 van 26 gezien

Studio Noos bij de Bijenkorf

Het Nederlandse merk Studio Noos maakt de mooiste luiertassen en tassen voor aan je kinderwagen. Van zachte mom bags tot een fijn etui gemaakt van teddy stof: je vindt deze prachtige accessoires in de collectie van Studio Noos. De Studio Noos tassen zijn groot genoeg voor al je spullen, ideaal voor een dagje uit. De luiertas van Studio Noos beschikt over een extra lang hengsel, zodat deze makkelijk over de handvaten van de buggy kan. De luiertasen zijn in talloze verschillende kleuren verkrijgbaar: van panterprint tot teddy: jonge moeders kunnen hun hart ophalen aan de collectie van Studio Noos.

Met de handgemaakte tassen van Studio Noos

De tassen, van teddy tas tot Studio Noos babyaccessoires, worden met de hand gemaakt van de mooiste materialen. De tassen worden gemaakt door een stichting in Nederland waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Deze mensen, met een voorliefde voor het creëren van prachtige items, helpen bij de productie. Met een accessoire van Studio Noos zie je er niet alleen super modieus uit, maar help je ook nog eens de stichting waar Studio Noos mee samenwerkt.