Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Summum Woman

84 artikelen
Filter & sorteer
84 artikelen

Summum Woman bij de Bijenkorf

Summum Woman werd in 1998 in het leven geroepen door Jos en Jorien Wijker. Zij hadden een helder doel voor ogen, namelijk een eigen plan trekken in de modewereld. Vandaag de dag staat het modelabel bekend om de Amsterdamse nuchterheid met een internationale allure. Hierdoor heeft Summum in de Europese modemarkt een goede positie weten te bemachtigen. Bij de Bijenkorf vind je dan ook de mooiste items van Summum Woman.

Stijlvolle damesmode van Summum

De Summum damescollectie bestaat uit uiteenlopende kledingstukken die je met elkaar kunt combineren. Zo vind je eenzelfde kleurenpalet en dezelfde prints terug in de hele collectie. De stukken zijn zowel draagbaar naar het kantoor en als alledaagse outfit. Kies bijvoorbeeld voor een elegante pantalon of rok en combineer deze met een stijlvolle coltrui of een Summum blouse. Of ga je toch liever voor een mooie Summum jurk?

Broeken van Summum Woman

De broeken van Summum Woman voor dames zijn altijd in de mode. Alle broeken van Summum Woman zijn voorzien van een high-waist pasvorm. Dit zorgt voor een mooie uitstraling. High-waist broeken worden altijd geliefd door stijlvolle dames. Ontdek alle broeken van het Amsterdamse modelabel online bij de Bijenkorf.