Swarovski

Swarovski is niet meer weg te denken uit de modewereld. De prachtige schittering van kristallen is terug te zien in ieder item, van horloges en armbanden tot oorbellen en kettingen.Swarovski-sieraden geven iedere outfit een glamoureuze twist.

Swarovski

454 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 454 artikelen
48 van 454 gezien

Swarovski bij de Bijenkorf

De Bijenkorf biedt een uitgebreid assortiment aan Swarovski sieraden. Of je nou op zoek bent naar oorbellen, kettingen, armbanden of een ring; Swarovski biedt een uitgebreide collectie. Het merk staat bekend om de opvallende sieraden en het mooie design. De sieraden zijn gemaakt van kristal: dit is geslepen glas en heeft daardoor het uiterlijk van een diamant.

Ringen, kettingen en armbanden van Swarovski

Wat kenmerkend is voor Swarovski zijn de schitterende stenen die verwerkt zijn in de sieraden. Het merk is in 1985 opgericht in Oostenrijk en werkt vanaf het eerste moment met Swarovski-kristal. De kettingen, ringen en armbanden zijn altijd zilverkleurig en in combinatie met de stenen zijn deze ontzettend populair. De sieraden zijn erg draagbaar en Swarovski biedt een collectie met sieraden voor alle gelegenheden. Vooral de ringen zijn verrassend in hun design en een dit zijn echte blikvangers.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl