Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Swarovski

Swarovski is niet meer weg te denken uit de modewereld. De prachtige schittering van kristallen is terug te zien in ieder item, van horloges en armbanden tot oorbellen en kettingen. Swarovski-sieraden geven iedere outfit een glamoureuze twist.

Swarovski

441 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
441 artikelen

Swarovski bij de Bijenkorf

De Bijenkorf biedt een uitgebreid assortiment aan Swarovski sieraden. Of je nou op zoek bent naar oorbellen, kettingen, armbanden of een ring; Swarovski biedt een uitgebreide collectie. Swarovski heeft een aantal lijnen en collecties ontworpen, waaronder Swarovski - Angelic, Swarovski Constella en Swarovski Millenia. Iedere lijn is gecreëerd met een eigen stijl. Het merk staat bekend om de opvallende sieraden en het mooie design. De sieraden zijn gemaakt van kristal: dit is geslepen glas en heeft daardoor het uiterlijk van een diamant.

Ringen, kettingen en armbanden van Swarovski

Wat kenmerkend is voor Swarovski zijn de schitterende stenen die verwerkt zijn in de sieraden. Het merk is in 1985 opgericht in Oostenrijk en werkt vanaf het eerste moment met Swarovski-kristal. De kettingen, ringen en armbanden zijn altijd zilverkleurig en in combinatie met de stenen zijn deze ontzettend populair. De sieraden zijn erg draagbaar en Swarovski biedt een collectie met sieraden voor alle gelegenheden. Vooral de ringen van Swarovski zijn verrassend in hun design en een dit zijn echte blikvangers. Vind jouw nieuwe favoriete sierraad van Swarovski in de collectie van de Bijenkorf, of vind een Swarovski sale item.