Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Sweaty Betty

Sweaty Betty ondersteunt jou in je sportleven en daarbuiten. De sportkleding wordt gemaakt van duurzamere materialen. Om niet alleen je lichaam te supporten, maar ook de planeet.

Sweaty Betty

47 artikelen
Filter & sorteer
47 artikelen
47 van 47 gezien

Sweaty Betty bij de Bijenkorf

Sweaty Betty werd in 1998 opgericht door Tamara en haar man Simon. Nadat Tamara naar Londen verhuisde, ontdekte ze dat de bestaande dames sportkleding vaak ongeïnspireerd en donker was. Ze begon aan haar missie om stijlvolle sportkledij te ontwerpen voor vrouwen met een actieve levensstijl. Sweaty Betty, vernoemd naar haar vastberadenheid om zweet cool te maken, is een sportmerk met een missie om vrouwen kracht te geven.

Sweaty Betty: empowerment van vrouwen

Voel je zelfverzekerd en krachtig met de sportkleding van Sweaty Betty. Ieder modeseizoen worden de sportleggings en sporttops ontworpen met nieuwe prints. Het volledige vrouwenteam van Sweaty Betty maken technische en mooie sportkleding die het lichaam van de vrouw, en voornamelijk de billen, flatteert. Daarnaast test het team de stukken meerdere keren om te controleren of het echt presteert. De mix van een goede pasvorm en hoogwaardige stoffen maken de items van Sweaty Betty ultra comfortabel.