Furla tassen voor dames

72 artikelen
  • Crossbodytassen
  • Schoudertassen
  • Handtassen
  • Shoppers
  • Clutches
  • Heuptassen
Filter & sorteer
72 artikelen
48 van 72 gezien

Furla tassen bij de Bijenkorf

Het Italiaanse bedrijf Furla creëert sinds 1927 elegante, high-quality tassen, schoenen en accessoires. Het merk is een expressie van de authentieke Italiaanse stijl, te omschrijven als natuurlijke elegantie, geraffineerdheid en creativiteit.

Over Furla

Na de oprichting in 1927 wist Furla menig modevrouw te behagen met prachtige accessoires. Het Italiaanse modehuis van de familie Furlanetto weet met hun oog voor detail de mooiste tassen te maken. Het merk is een expressie van de authentieke Italiaanse stijl, te omschrijven als elegant, geraffineerd en creatief. Iedere keer weer zijn de tassen uiterst trendy maar daarnaast zijn ze ook perfect in elkaar gezet.

De it-bags

Je ziet de eye-candy van Furla overal om je heen. De Candy bag was een ware hit bij alle Jet Setters en daarvanuit is het merk explosief uitgegroeid tot een echte must-have. De Candy bag stond bekend om de zoete kleuren en zo hebben alle modellen een uniek detail in de vorm van bijvoorbeeld een gesp of ketting. Daarnaast zijn de tassen stuk voor stuk vervaardigd zonder het klassieke vakmanschap uit het oog te verliezen. Alleen de beste en meest exclusieve materialen schoppen het tot een Furla tas. Iedere tas wordt met de hand gemaakt, er worden speciale looitechnieken gebruikt en de perfecte afwerking maakt de tassen een genot voor het oog.

De collectie van Furla

Furla biedt een groot assortiment aan tassen van elk formaat. Een ware hit zijn de kleine crossbody-tassen van Furla. Deze zijn verkrijgbaar in zowel opvallende kleuren als klassieke tinten. Het formaat maakt ze perfect om je belangrijkste bezittingen bij je te houden tijdens een party of bij een shop sessie.
Ook voor de ideale office bag zit je goed bij Furla. Door de hoge kwaliteit kunnen de tassen wat gewicht aan en gaan zo jaren mee. Kies voor een schoudertas die je makkelijk meedraagt op weg naar werk en daarnaast ook uiterst functioneel is. Met een model in het (altijd goede) zwart of andere veelzijdige kleuren is jouw powerlook compleet.
Een vrouw kan niet zonder de perfecte handtas en een stuk van dit prachtmerk is perfect voor alledag. De details maken de tas en door de variëteit past een handtas van Furla bij iedere persoonlijke stijl.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu