The Bastard

30 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
30 artikelen
30 van 30 gezien

The Bastard bij de Bijenkorf

De collectie barbecues van The Bastard bestaat uit premium kamado’s. Kookplezier in de open lucht heb je met The Bastard het hele jaar door. Door het gebruik van keramiek is de kamado bestand tegen sneeuw en hitte.

Luxe kamado barbecues van The Bastard

Oerkoken anno nu doe je met de kamado’s van The Bastard. De kamado van The Bastard is ideaal om te slow-cooken, warm of koud roken. Daarnaast kun je de kamado ook gebruiken als steenoven voor een echte Italiaanse pizza. De Bastard Urban Large is een ideale kamado voor grotere groepen waarbij je genoeg ruimte hebt om te grillen. Met deze kamado kun je slowcooken, koken, bakken, roken en grillen. Ben je op zoek naar een kamado inclusief stijlvolle zijstafels? De Grill Guru Elite Black wordt compleet geleverd met twee inklapbare zijtafels, onderstel met zwenkwielen en multi level cooking systeem. Hierdoor creëer je wat extra ruimte om te grillen.

Buiten koken met The Basterd

The Bastard is uniek, kwalitatief en geschikt voor elk weermoment. Het Nederlandse merk maakt premium kamado’s sinds 2013. Bij het elk ontwerp is gezocht naar de juiste balans tussen vorm en functie. Eerlijk design, gemaakt van de hoogwaardige materialen en functioneel in gebruik: The Bastard staat bekend om zijn no-nonsense karakter. Iedereen geniet van de karakteristieke grillsmaak van The Bastard. Van chef-koks en foodprofessionals tot kookliefhebbers en mensen die graag snel iets op tafel hebben.