Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Coucou Gua Sha - rozenkwarts massagetool

26,-
The Coucou ClubThe Coucou Club Coucou Gua Sha - rozenkwarts massagetool119209001900000

Creëer je eigen at-home Coucou Spa met de Coucou Gua Sha. Dit is niet zomaar een prachtige hartvormige rozenkwarts, maar een uit China afkomstig eeuwenoud ritueel. De Gua Sha, ook wel 'schraper', is een mooie en effectieve toevoeging aan je skincare routine. Het 'schrapen' stimuleert de bloedcirculatie en collageenaanmaak, bevordert de lymfedrainage en voert afvalstoffen af.

Gebruik als ontspannende massage tool voor die gewenste natuurlijke glow. Gebruik in combinatie met je favoriete serum/crème, zodat deze beter door de huid opgenomen wordt. Rozenkwarts heeft ook een mooie holistische betekenis. Het staat voor liefde, voor jezelf én voor de ander. Het verhoogt het zelfvertrouwen, vermindert stress en balanceert emoties. Geschikt voor alle huidtypen.

De voordelen op een rij:
- Gua Sha is de perfecte massagetechniek om spanning uit de gezichts-en schouderspieren te masseren en zwellingen te verminderen
- Gua Sha zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen en opgeblazen wangen verminderen. Ideaal voor (te) vroege ochtenden!
- Gua Sha verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft
- Gua Sha geeft een diepe gezichtsmassage, net een mini-bindweefselmassage, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Met als gevolg minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels
- Gua Sha verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint, waardoor je die natural glow krijgt.

Gebruikstips:
- Voor het ultieme effect adviseren we 5 tot 10 stroken per gezichtsdeel. Gebruik de Gua Sha op een gereinigde huid, in combinatie met een serum of dag- of nachtcrème. Breng voldoende product aan rondom de ogen
- De Coucou Gua Sha komt met stap-voor-stap instructiekaartje
- Tip: bewaar je Coucou Gua Sha in de koelkast voor een extra verkoelend en verstevigend effect. Informatie:

Aangezien het product uit 100% echte rozenkwarts bestaat, is elk product uniek in kleur, structuur en vorm en kan daardoor lichtelijk afwijken van de foto.

Het verschil tussen de Coucou Gua Sha en de Coucou Roller? De voordelen voor de huid komen bij het gebruik van de Coucou Gua Sha en Coucou Roller veelal overeen. Het verschil zit 'm vooral in de gebruikswijze: De Coucou Roller heeft een handvat en twee rollers waarmee je over je gezicht rolt en de Gua Sha is ontworpen om in de hand te houden terwijl je het huidoppervlak masseert.

Is het doel vooral het sculpten van het gezicht en en het verminderen van spanning en zwelling? Dan raden wij de Coucou Gua Sha aan, aangezien dit een meer diepe massage aan de huid geeft. Heb je een gevoelige huid en focust het gebruik vooral op het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen? Dan raden wij de Coucou Roller aan.

The Coucou Club26,-

Coucou Gua Sha - rozenkwarts massagetool