Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Coucou Power Face Roller - gezichtsroller

57,-34,20
40%
The Coucou ClubThe Coucou Club Coucou Power Face Roller - gezichtsroller119209082700000

KleurRoze

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Creëer je eigen at-home Coucou Spa met de Coucou Power Face Roller. Verbeter de kwaliteit van je huid met deze sonisch vibrerende gezichtsmassage tool met maar liefst 3 verwisselbare koppen van 100% Rozenkwarts! De Coucou Power Face Roller brengt een eeuwenoude traditie en moderne technologie samen. De vibraties ontspannen de gezichtsspieren, verlichten spanning, bevorderen de bloedcirculatie en versterken de andere Coucou rolling voordelen.

De voordelen op een rij:
- De rollende beweging zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen en opgeblazen wangen verminderen. Ideaal voor (te) vroege ochtenden! 
- De gezichtsroller verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft.
- Het rollen is als een mini-bindweefselmassage, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wat voor minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels zorgt.
- Het rollen verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint, waardoor je die natural glow krijgt. 
- Je skincareproducten worden beter opgenomen tijdens gebruik van de roller én daarnaast heeft de roller heeft een heerlijke verkoelende, ontspannende werking.

Het verschil tussen de 3 verwisselbare koppen:
De Round Roller is speciaal ontwikkeld voor rondom de ogen en de Spiked en Smooth Roller zijn het meest geschikt voor de kaaklijn en wangen, het voorhoofd en de nek. De Spiked Roller masseert met haar kristallen “stekels” dieper in de huid wat de celvernieuwing bevordert zonder de bovenste huidlaag schade toe te brengen. Zo kan het gezien worden als een holistisch en hygiënisch alternatief voor microneedling. De Smooth Roller is perfect om skincare producten beter op de nemen en geeft een heerlijke verkoelende, ontspannende werking. Wissel af tussen de Smooth, en Spiked Roller voor variatie in intensiteit en stimulatie. We adviseren de Smooth Roller s’ ochtends te gebruiken en de Spiked Roller s’ avonds.

Gebruikstips:
- Reinig altijd eerst je gezicht!
- Advies: Breng een serum, olie of moisturizer aan voor het rollen.
- Roll 5-10 minuten per dag, in de ochtend of avond.