Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Reusable Chest Patch - herbruikbare decolleté patch

16,-12,80
20%
The Coucou ClubThe Coucou Club Reusable Chest Patch - herbruikbare decolleté patch 590909041306090
Online nog 1 beschikbaar

Waarom botox als je Coucou hebt? Verminder bestaande rimpels en fijne lijntjes en voorkom de vorming van nieuwe rimpels met deze hoogwaardige, herbruikbare siliconen patch voor het decolleté. Ready, let's get plumped!

Wanneer een hoogwaardige silicone patch op de huid worden geplaatst, ontstaat er een barrière waarvan bewezen is dat het vocht van binnenuit aantrekt.

Gebruikstips:
- Voorbereiding: Breng je favoriete serum of vochtinbrengende crème aan op je decolleté, of reinig en houd de huid droog.
- Toepassen: Verwijder de patch van de sheet. Plaats de patch in het midden van het decollete, waar de borstrimpels verschijnen. Oefen lichte druk uit met je vingers om de patch op zijn plaats te drukken.
- Laat de magie werken: laat de patch een paar uur intrekken of draag hem zelfs 's nachts. De beste resultaten worden bereikt wanneer de patch wordt opgenomen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.
- Verwijder & hergebruik: houd je huid strak en verwijder de patch voorzichtig met je andere hand. Na gebruik kun je de patch wassen met water en milde zeep en aan de lucht laten drogen met de kleverige kant naar boven. Je kunt de patch tot 12 keer hergebruiken, als je er goed voor zorgt en hem veilig bewaart.
- Bewaren: plaats de patch met de kleverige kant naar beneden terug op de sheet en bewaar deze in de envelop op een droge plaats.

The Coucou Club12,80

Reusable Chest Patch - herbruikbare decolleté patch