Winkels & Openingstijden
Klantenservice

The Coucou Club

Reusable Eye & Smile Patches - herbruikbare gezicht patches

12,-9,60
20%
The Coucou ClubThe Coucou Club Reusable Eye & Smile Patches - herbruikbare gezicht patches 590909041206090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Waarom botox als je Coucou hebt? Verminder bestaande rimpels en fijne lijntjes en voorkom de vorming van nieuwe rimpels met deze hoogwaardige, herbruikbare siliconen patch voor je ogen en lachrimpels! Ready, let's get plumped!

Wanneer een hoogwaardige silicone patch op de huid worden geplaatst, ontstaat er een barrière waarvan bewezen is dat het vocht van binnenuit aantrekt.

Gebruikstips:
- Voorbereiding: Breng je favoriete serum of vochtinbrengende crème aan onder je ogen of op je lachrimpels of reinig en houd de huid droog.
- Toepassen: Verwijder de patch van de sheet. Houd de huid strak en breng de patch aan met de andere hand. Voor de ogen: Plaats de patch onder de ogen van de binnenste plooi tot de wenkbrauw. Voor de lachrimpels: Plaats de patches vanaf de neusgaten naar beneden. Oefen lichte druk uit met je vingers om de patch op zijn plaats te drukken.
- Laat de magie werken: laat de patch een paar uur intrekken of draag hem zelfs 's nachts. De beste resultaten worden bereikt wanneer de patch wordt opgenomen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ga je naar een feestje? Breng de patches een paar uur van te voren aan en je huid ziet er plumped uit!
- Verwijder & hergebruik: houd je huid strak en verwijder de patch voorzichtig met je andere hand. Na gebruik kun je de patch wassen met water en milde zeep en aan de lucht laten drogen met de kleverige kant naar boven. Je kunt de patch tot 12 keer hergebruiken, als je er goed voor zorgt en hem veilig bewaart. Bewaren: plaats de patch met de kleverige kant naar beneden terug op de sheet en bewaar deze in de envelop op een droge plaats.