THE GREY

Advanced adaptogen formula - supplementen

59,-
THE GREYTHE GREY Advanced adaptogen formula - supplementen 981509011400000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Advanced Adaptogen Formula is een herbalancerende mix van 9 krachtige adaptogenen die werken om het vermogen van het lichaam om stressoren te weerstaan ​​te vergroten of "aan te passen" en het lichaam te herstellen naar zijn normale fysiologische functie, ook wel homeostase genoemd. Het helpt bij het verlichten van stress, vermindert angstgevoelens, ondersteunt je immuunsysteem en bestrijdt bijnieruitputting. Stress kan de natuurlijke immuniteit van uw lichaam aantasten, onze formule is ontworpen om zowel de gevoelens als de negatieve fysieke effecten van stress te bestrijden.

Gebruikstips:
- 1 tot 2 maal daags 1 capsule bij voorkeur bij de maaltijd innemen of zoals voorgeschreven door een gezondheidsprofessional.
'
NB Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor zwangere of zogende moeders en kinderen onder de 18
WAARSCHUWING: ALLERGIE WAARSCHUWING: BEVAT SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaal- en schelpdieren kan verwerken.

Bekijk meer