The Marc Jacobs

The Marc Jacobs viert verandering en persoonlijke stijl. In de doorlopende collectie ontdek je items van hoogwaardige kwaliteit voor zowel iedere dag als speciale gelegenheden.
  • Home
  • arrow-small__rightThe Marc Jacobs

The Marc Jacobs

40 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
40 artikelen
40 van 40 gezien

The Marc Jacobs bij de Bijenkorf

Marc Jacobs is een iconische modeontwerper. Hij was één van de eerste high-end designers die de straatcultuur op zo’n gedurfde manier in een ready-to-wear collectie vertaalde. Nog steeds verrast Marc Jacobs ieder seizoen met collecties die de tijdsgeest ver vooruit zijn. Marc Jacobs heeft een unieke kijk op schoonheid en biedt contrastrijke nuances op het concept luxury.

Tassen, lederwaren en horloges van Marc Jacobs

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan tassen uit de Marc Jacobs collectie. De Snapshot is een camerabag geïnspireerd door de tijdsgeest. Het compacte formaat is perfect om al je essentials in mee te dragen. De dessins zijn verrijkt met eigentijdse kleurencombinaties en een hippe grafische logoband. Daar recht tegenover staat The Editor: een authentieke Marc Jacobs klassieker. Naast tassen biedt Marc Jacobs ook een uitgebreide collectie aan portemonnees en horloges met een eigenzinnige Marc Jacobs twist.

De vrouwelijke en vrolijke Daisy geur

Het Daisy parfum is de verwezenlijking van het Marc Jacobs brand DNA. De bloemige geur is onmiskenbaar vrouwelijk met een jeugdige en tegelijkertijd verfijnde compositie. De compositie van fruit, viooltjes en vanille is gebotteld in een opvallende flacon met madeliefjes op de dop. Naast de authentieke Daisy Eau de Toilette biedt Marc Jacobs ook de frisse variant genaamd Daisy Eau So Fresh en de luchtige geur Daisy Dream. Als je op zoek bent naar een intensere variant is het Daisy Eau de Parfum van Marc Jacobs wellicht iets voor jou.