Nieuwe collectie The Ritual of Jing

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

Laat je verrassen door de The Ritual of Jing. Deze nieuwe Rituals collectie bevat luxe producten voor je huis en je lichaam die je helpen ontspannen en een goede nachtrust bevorderen.

The Ritual of Jing

Het oude Chinese concept van Jing, dat staat voor kalmte, stilte en rust, vormt de inspiratie voor The Ritual of Jing. Ontsnap aan het hectische tempo van het dagelijks leven en creëer een persoonlijk rustoord met deze nieuwe collectie. De twee lijnen binnen deze collectie, sleep en relax, helpen je om je geest tot rust te brengen, ultiem te relaxen en je nachtrust te verbeteren.

Ingrediënten

The Ritual of Jing bestaat uit twee verschillende lijnen, sleep en relax, die ieder een unieke samenstelling bevat van selectief gekozen ingrediënten.

Sleep: Sluit je dag af met een warme, vredige geur en bereid je voor op de nacht met een combinatie van essentiële oliën, lavendel en heilig hout. Beiden hebben een positieve invloed op de nachtrust.

Relax: Ontspan lichaam en geest met een verzachtende geur die samengesteld is uit een bouquet van delicate en intense bloesems in combinatie met de zachtheid van hout en musk.

Van foaming shower gel tot linnenspray

Laat je verrassen door de verschillende producten uit The Ritual of Jing collectie. Hieronder vind je een selectie aan musthaves die een waar geschenk zijn voor jezelf of iemand anders.

De gehele collectie Rituals

Wil je nog meer zien van Rituals? Ontdek hier de gehele collectie met al jouw favoriete items.