SustainableDuurzamer

This Works

Mood Manager - etherische olie

19,-2022-12-01T17:19:50.480Z19
This WorksThis Works Mood Manager - etherische olie119209007500000
Maat35 ml
Online nog 2 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Een natuurlijke pure etherische oliemelange van Ylang Ylang, Neroli en Patchouli, gecreëerd door middel van fMRI-beeldvormingstechnologie voor de hersenen om gevoelens van stress te verlichten, de stemming te veranderen en een gevoel van rust te herstellen in een drukke geest.

Wanneer: Spuit in tijden van stress of overweldigende druk deze stemmingsveranderende geur over jezelf of je omgeving. Spray over huid, kleding, meubels of beddengoed om je geest kalm en positief te houden. Een geweldige manier om zenuwen te kalmeren voordat je het openbaar vervoer gebruikt.

Hoe: Een door beweging geactiveerd toedieningssysteem dat het mogelijk maakt dat de functionele geur van Ylang Ylang, Neroli en Patchouli geleidelijk vrijkomt tijdens de dag. De unieke Superblend is bewezen in fMRI en gebruikersstudies om stressgevoelens te verminderen.

Waarom: Om jouw stress de hele dag onder controle te houden, helpt je om een ​​gevoel van kalmte te behouden en de weg vrij te maken voor een betere nachtrust. De kleine en lichtgewicht fles is perfect voor iedereen (inclusief reizigers en het hele gezin, inclusief kinderen vanaf 3 jaar) en met behulp van de aromatherapeutische superblend helpt het om de geest in balans te brengen en te kalmeren, waar en wanneer je ook bent.

Gebruikstips:
Voor gebruik de fles goed schudden en direct op je kleding, omgeving en huid sprayen. Adem in en neem even de tijd om uw kaak en schouders te ontspannen voordat u verder gaat met uw dag. Niet geschikt voor gebruik op zijde. 

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

This Works19,-

Mood Manager - etherische olie