TI SENTO - Milano

TI SENTO - Milano is een goudsmid die weinig goud smeedt, maar veel zilver. Het zilver wordt met precisie en liefde bewerkt. Het resultaat? Sieraden met een tijdloze stijl, die kracht uitstralen. Het ontwerpen en produceren wordt met de hand gedaan, wat de sieraden heel verfijnd maakt met verbogen details.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightTi Sento Milano

Ti Sento Milano

461 artikelen
Filter & sorteer
461 artikelen
48 van 461 gezien

TI SENTO Milano bij de Bijenkorf

Zilveren sieraden van TI SENTO Milano vind je bij de Bijenkorf in prachtige uitvoeringen. Zo vind je onder andere TI SENTO Milano oorbellen, kettingen én armbanden verguld met goud en voorzien van schitterende zirkonia-stenen. Daarbij bevat het assortiment een uiteenlopende selectie van gekleurde hangers, parels en stenen: voor een speels effect aan jouw sieraad. Doe een TI SENTO Milano sieraad cadeau of trakteer jezelf op een mooi item uit het aanbod.

Ontdek het uitgebreide TI SENTO Milano aanbod in onze online shop

Gekleurde stenen in combinatie met sprankelende diamanten zetten de toon in het TI SENTO Milano-assortiment. In onze online shop vind je een uiteenlopend aanbod TI SENTO Milano sieraden: met daarin prachtige oorbellen van TI SENTO Milano, ringen van TI SENTO Milano en TI SENTO Milano kettingen. Voor welk sieraad je ook kiest: met TI SENTO Milano ben je verzekerd van een stijlvolle touch aan iedere outfit.