Tijd om te schitteren

8 december 2018 t/m 16 december 2018

den haag

rotterdam

amsterdam

utrecht

eindhoven

Kom naar de Bijenkorf en raad wanneer het ijssculptuur bij Diamond Point gesmolten is en maak kans op een ring ter waarde van 650,-.

Tijd om te schitteren

Een schitterend sieraad of een tijdloos horloge is een klassiek cadeau voor de feestdagen. Maak er een bijzonder persoonlijk geschenk van met een gravering.

Graveren

In het weekend van 8 en 9 december en 15 en 16 december kun je je aankoop gratis laten graveren in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Diamond Point

In de grote ijssculptuur bij Diamond Point in de Bijenkorf Den Haag, Rotterdam en Eindhoven zit een schitterende betoverde ring. Kom kijken en raad wanneer het ijs gesmolten is. Dat kan tot zaterdag 8 december 17.00 uur. Als jij het dichtst bij de werkelijke tijd zit, win je deze prachtige ring ter waarde van 650,-.

De Bijenkorf Amsterdam en Den Haag,
7 en 8 december
De Bijenkorf Rotterdam en Eindhoven,
14 en 15 december

Swarovski

Swarovski deelt bij de Bijenkorf kerststerren uit die je met een persoonlijke kaart kunt sturen naar je vrienden of familie.

Vedder & Vedder

Vedder & Vedder maakt gepersonaliseerde sieraden waarmee je je geliefde dicht bij je draagt, bijvoorbeeld via een vingerafdruk. Het Nederlandse sieradenmerk opent pop-ups in de Bijenkorf:

De Bijenkorf Eindhoven,
8 en 9 december
De Bijenkorf Amstelveen,
15 en 16 december
De Bijenkorf Utrecht,
22 t/m 24 december

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl