Wonen TIJDLOZE ICONEN

Dat tijdloze woonitems de investering waard zijn, bewijst deze top 8 wel. Eenmaal in het bezit van luxe woonartikelen als een speaker van Sonos, een keukenmachine van KitchenAid en een loveseat van Fest Amsterdam kun je niet meer zonder.

DE FAUTEUIL

Een luxe fauteuil is perfect voor als je even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Een exemplaar met minimaal design en die je makkelijk heen en weer verplaatst biedt je het nodige comfort waar en wanneer jij dat wilt.

De beste AUDIO

Dankzij de geavanceerde geluidssystemen van tegenwoordig zijnuitstapjes naar de bioscoop haast niet meer nodig. Van speakers tot soundbars en subwoofers: voorzie je huis van het mooiste geluid met ons aanbod audioapparatuur.

DE LOVESEAT

De loveseat of een fijn bankstel kan gelden als hét meubel in je woonkamer waar de woonkamer om draait. Eentje die opvalt qua kleur trekt niet alleen de aandacht, maar nodigt ook uit tot eventjes relaxen, samen of alleen.

DE BARBECUE

Bakken en braden is nou eenmaal leuker op de barbecue. Transformeer jezelf tot heuse grillmaster door te investeren in een barbecue van bijvoorbeeld BarrelQ, Outdoochef of Everdure.

DE KEUKENMACHINE

Een iconisch item voor alle culinaire wondertjes onder ons is de keukenmachine. Je gebruikt dit item voor alle mogelijke gerechten. Daarnaast maakt het design van de laatste modellen dat de keukenmachine een ware eyecatcher op jouw aanrecht is.

DE SCHAPENVACHT

Heeft jouw woonomgeving nog net even die extra touch nodig? Dan is een uniek plaid het antwoord. Een exemplaar als een heerlijke schapenvacht zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar voelt ook nog eens intens zacht aan.

DE STATEMENT LAMP

Niet alleen verlichting zorgt voor extra sfeer in huis, ook met de lamp zelf kun je een heus statement maken. Investeer in een grootse hanglamp die tijden lang mee gaat en tot zijn recht komt in elk interieur.

DE DESIGNVAAS

Een verse bos bloemen staat nog zoveel beter wanneer je deze in een designervaas doet. Van glas tot porselein en van klein tot groot: de mooiste vazen van Iittala kunnen jouw woonomgeving laten opbloeien.

De nieuwe WOONCOLLECTIE

Benieuwd geworden naar meer? Bekijk dan de nieuwe wooncollectie met de mooiste items van onze topmerken. ontdek de collectie