Tissot

Tissot is een Zwitsers horlogemerk. Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid. De hoogwaardige uitstraling van het merk wordt veelvuldig, wereldwijd, erkend. Tissot is Official Timekeeper en partner van talloze sportdisciplines.

Tissot

13 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
13 artikelen
13 van 13 gezien

Tissot bij de Bijenkorf

De horloges van Tissot zijn tijdloos. De collectie is gevuld met allerlei verschillende soorten horloges voor zowel dames als heren. Er is voor ieder een perfect Tissot horloge. Door de verschillende stijlen is er een ruim aanbod waar iedereen gelukkig van wordt. Ga je voor een leren band, of toch voor staal? Kies je voor een blauwe of zwarte wijzerplaat. Wat je ook wilt, de Bijenkorf heeft het!

De prachtige horloges van Tissot

Tissot horloges hebben wij in overvloed bij de Bijenkorf. De horloges hebben een premium look. Een Tissot horloge maakt je outfit echt af. Zie het als de kers op de taart. Met een Tissot horloge heb je een elegante uitstraling. Wie zoekt naar een exclusief horloge die jarenlang plezier brengt, zoekt naar een horloge van Tissot. Verras jezelf of iemand anders met horloges uit deze flamboyante collectie.