Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Bestseller

Tiziana Terenzi

Kirkè Extrait de Parfum

190,-
Tiziana TerenziTiziana Terenzi Kirkè Extrait de Parfum489709017098100
Maat100 ml

Een betoverende plek ligt net ten zuiden van Rome. Tegenwoordig is het een natuurpark, maar het wordt nog steeds gekenmerkt door een landschap dat zo rijk is dat het de reiziger de adem beneemt. Deze plek is vastgelegd in herinneringen en heeft duizenden facetten. Het is ondergedompeld tussen de enorme zandduinen die uitkijken op de zee en onbewoonde bergen die worden omringd door weelderige bossen en bossen. Het gebied wordt omkaderd door het meest bloeiende mediterrane struikgewas dat ooit is gezien en dat sporen bevat van de grote mannen en vrouwen die hier in het verleden woonden. Lopen over de oude paden betekent ondergedompeld worden in de kronkelende geuren en klinkende herinneringen in het geheugen, zoals het lied van een zeemeermin of de melodie die de godin Circe gebruikte om haar slachtoffers aan te trekken, waarover we leerden in de Odyssee van Ulysses. Ook wij zijn betoverd door deze overtuigende parfums, zozeer zelfs dat we ze hebben gevangen in een sensuele en warme geur die de ziel kan vervoeren naar de schoonheid van de zintuigen.

Dit is een magisch en sensueel parfum dat lijkt op de godin die het heeft geïnspireerd. Het wordt gekenmerkt door een weelderig boeket van zoet fruit, waaronder passievrucht, perziken en peren, vermengd door bekwame alchemie met frambozen en cassis. Het is overtuigend als een liefkozing van lelietje-van-dalen en als een wandeling op blote voeten op zand dat wordt verwarmd door het contrast met de onmiskenbare Heliotropine en krachtig wordt gemaakt door de kracht van het patchouli- en muskushout.

Net als een van de beroemde betoverde drankjes van de godin Circe, betovert dit extract iedereen die het draagt, en leidt het hen op mysterieuze paden om verbazingwekkende wonderen te ontdekken in een precaire evolutie van emoties en inspiratie, ingesloten in een magisch filter dat in staat is om een oneindig kielzog achter te laten. mysterie en sensualiteit.

Topnoten: Passievrucht, Perziken, Frambozen, Cassis, Peren, Warm Zand
Hartnoten: Lelietje-van-dalen
Basisnoten: Heliotroop, Sandelhout, Vanille, Patchouli, Muskus

Tiziana Terenzi190,-

Kirkè Extrait de Parfum