Fleur de Portofino Eau de Parfum

235,-2023-03-20T22:50:11.132Z235
TOM FORDTOM FORD Fleur de Portofino Eau de Parfum208009006700000
Maat50 ml
Online nog 4 beschikbaar
Verlichtend en verslavend, FLEUR DE PORTOFINO onderzoekt het hypnotische effect van de bloemen aan de Mediterrane kust als hun parfum vermengt met andere zintuiglijke indrukken zoals honing en oranjebloesem van de regio. Gezien door een dure, Italiaanse lens, is het zowel gedurfd als onschuldig tegelijk.

Geïnspireerd door de cascades van bloemen die van de takken fladderen van de witte acaciabomen die langs de rustige lanen staan, FLEUR DE PORTOFINO zorgt voor een scherp en helder bloemenakkoord van deze onverwachte bloei en omringt het met bruisende citrusvruchten en wikkelt het in verleidelijke acaciahoning.

De topnoot is een verzinsel van heldere, citrus geuren. Een mix van Siciliaanse citroen, mandarijn van Sorrento, Calabrese bergamot en sappige mandarijn roepen een beeld op van een oranje grove doorweekt met de oceanische regens aan de kust. Het hart van de geur is een akkoord opgebouwd rond de witte acacia bloesem. De combinatie van noten van Cassie boom, mimosa en de witte acacia onderscheidt zich door zijn rijkdom en verslaving van de oranjebloesem, kortom een pittig parcours. Het droge basis akkoord is opgebouwd rond een verrukkelijk acaciahoning akkoord - een honing die uitsluitend is gemaakt van de nectar van de acacia bloem.

TOM FORD235,-

Fleur de Portofino Eau de Parfum