Soleil Blanc Eau de Parfum

160,-
Tom FordTom Ford Soleil Blanc Eau de Parfum208009020600000
ONVERWACHT. ZWOEL. VERSLAVEND.
Afgelegen privéstranden waar de zomer een heel jaar lang duurt en elke dag naadloos vervliegt naar de volgende; de inspiratie voor Soleil Blanc, een verslavend zonnig bloemenamber, tot leven gebracht door verleidelijke verfijndheid en verfrissende decadentie. De nieuwe Private Blend creatie van Tom Ford straalt de eindeloze zoektocht naar zon en luxe uit; de definitie van Tom Ford Soleil.

De geur opent onverwacht met kruidig kardemom en roze peperkorrel, een zwoele aanvulling op het levendig citrus van bergamot gecombineerd met pistache. Kloppend aan de florale kern belichaamt een sensuele blend van ylang ylang, Egyptische jasmijn en tuberoos de rijkelijke intensiteit van hen die floreren onder de zon.

Aan de basis vervoert de warmte van amber en tonkaboon de zinnelijke hitte, terwijl ijzig kokosmelk de geur afwerkt met een inspirerende toets van verrukkelijke crème.

Tom Ford Private Blend Soleil Blanc Eau de Parfum werd in de ivoren en gouden Private Blend fles gegoten. Ze belichamen de gepolijste architecturale look van een schaakstuk, afgewerkt met een gouden label en een gouden draad aan de hals.
Tom Ford160,-

Soleil Blanc Eau de Parfum