Tony's Chocolonely

Voor Tony’s Chocolonely staat niet alleen de chocola, maar ook de mens centraal. Deze heerlijke en vrolijk verpakte chocoladerepen zijn namelijk 100% slaafvrij geproduceerd. In de online shop van de Bijenkorf vind jij vast een heerlijke Tony’s Chocolonely reep naar jouw smaak!
  • Home
  • arrow-small__rightTony's Chocolonely

Tony's Chocolonely

32 artikelen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Tony’s Chocolonely bij de Bijenkorf

De chocoladerepen van Tony’s Chocolonely zijn inmiddels bij velen bekend en geliefd. De repen zijn te herkennen aan de vrolijke verpakkingen, en bovenal aan de goede kwaliteit chocolade. Ontdek hier ons uitgebreide assortiment Tony’s Chocolonely dranken & delicatessen en vind zo jouw favoriete smaken!

Tony’s Chocolonely: heerlijke chocolade, 100% slaafvrij

De chocolade van Tony’s Chocolonely is 100% slaafvrij geproduceerd. Zo betaalt Tony’s onder andere cacaoboeren een hogere prijs voor hun producten, werkt direct samen met- en investeert in agriculturele trainingen en hulpmiddelen voor de boeren. Op deze manier wordt slavernij in de cacao-industrie geëlimineerd. Wanneer je dus de chocolade van Tony’s Chocolonely eet, draag je bij aan een eerlijkere cacao-industrie. Naast het feit dat de mens centraal staat, is de smaak van de chocolade ook nog eens fantastisch. Van caramel zeezout tot aan puur meringue kers: bij Tony’s Chocolonely is er voor iedereen een heerlijke smaak te vinden.