de trends van winter 2017herenjassen

De trends op het gebied van herenjassen beloven een bijzondere herfst/winter 2016. We zien dit seizoen veel overjassen, minimalistische regenjassen, stoere bomber- en bikerjacks en ook is de puffer jacket terug van weggeweest. Verder bewijzen de jassen uit onze designercollectie een ware investering te zijn.

Minimalistische REGENJASSEN

De regenjassen van dit seizoen beschermen je tegen herfstachtige storm en winterse buien. Fijn detail: dankzij merken als Stutterheim en Rains mag je er weer in gezien worden.

puffer jackets

De moderne versie van het welbekende donsjack maakt een comeback dit seizoen, voor dames én heren. Ontdek de trend die jou het hele seizoen warm zal houden.

ontdek de trend

ELEGANTE OVERJASSEN

Een goede overjas straalt elegantie uit. Krachtige silhouetten en chique kleuren maken dat deze jas dit seizoen weer veel te zien is.

ontdek de trend

PERFECTE PARKA'S

Een parka is altijd goed, met wat voor weer dan ook. Kies voor een luchtig exemplaar voor de eerste herfstdagen of kies een gevoerde variant die de gehele winter draagbaar is.

ontdek de trend

stoere jacks

Jacks behoren inmiddels tot de essentials van de mannengarderobe. Ze zijn tijdloos, altijd goed en niet seizoensgebonden.

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement