Trend Logoprints

Emma, Content Editor

Merklogo’s mogen weer gezien worden, maar hoe draag je de logoprint volgens de laatste trends? Van casual T-shirts tot sportieve lingerie en designertassen: herleef de jaren 90 op stijlvolle wijze met deze verschillende mode-items met logoprint.

Logo's & t-shirts

De T-shirts met logoprint zijn inmiddels uitgegroeid tot het uithangbord van merken als Levi’s, Kenzo en Tommy Hilfiger. Perfect voor een casual look, maar net zo stijlvol onder een blazer.

Logo's & sweaters

De sweater is al een aantal seizoenen een groot succes. Eentje met een logoprint is zéker een musthave te noemen. Sla de geprinte sweater in meerdere kleuren in en je bent voorlopig voorzien.

Logo's & designers

Designers als Balmain, Saint Laurent en Kenzo gebruiken hun eigen logo op verschillende mode-items om hun naam nóg groter te maken

Logo's & lingerie

De logoprinttrend heeft ook haar weg gevonden in lingerie. De bh’s en slips met merklogo zijn niet alleen toegestaan in de sportschool, maar mogen ook in je dagelijkse look gezien worden.

Logo's & tassen

Waar tassen met merklogo’s een tijd geleden nog een no-go waren, is dit nu juist weer terug van weggeweest. Zowel stoere rugtassen als chique shoppers zijn dit seizoen bedrukt met een logo.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl