trend logoprints

Merklogo’s mogen weer gezien worden, maar hoe draag je de logoprint volgens de laatste trends? Van sportieve sweaters tot casual T-shirts en zelfs sokken: herleef de jaren 90 met deze verschillende mode-items met logoprint.

logo's & sweaters

De sweater is al een aantal seizoenen een groot succes. Eentje met een logoprint is zéker een musthave te noemen. Sla de geprinte sweater in meerdere kleuren in en je bent voorlopig voorzien.

logo's & t-shirts

De T-shirts met logoprint zijn inmiddels uitgegroeid tot het uithangbord van merken als Levi’s, KENZO en Tommy Hilfiger. Perfect voor een casual look, maar net zo stijlvol onder een colbert.

ontdek het aanbod

logo's & designers

Ook designers als Balmain, Saint Laurent en KENZO gebruiken hun eigen logo op verschillende mode-items om hun naam nóg groter te maken

logo's & accessoires

Accessoires als sjaals en mutsen vallen dit seizoen extra op dankzij herkenbare merklogo’s. Van opvallend tot subtiel: je vindt het allemaal in onze collectie.

ontdek het aanbod

logo's & sokken

De logoprinttrend heeft ook zijn weg gevonden in de wereld van sokken. Mag jouw paar gezien geworden? Kies dan voor sokken met een logoprint en voor een hip detail.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl