Reisbenodigdheden

Emma, Content Editor

Met een lange vakantie of city trip in het verschiet is een goede voorbereiding essentieel. Bij de Bijenkorf vind je alle benodigdheden voor elk type vakantie: van handige trolleys tot de laatste reisgadgets.

Een snelle citytrip

Ruil jij je lange vakantie liever in voor een city trip? Vul een handzame trolley of weekendtas dan met items als pocket reisboekjes, een powerbank en kleine toilettas en ga goed voorbereid op pad.

Zonnige zomerbestemming

Heb jij een zonvakantie in het verschiet? Dan is jouw kofferinhoud niet compleet zonder beschermende zoncosmetica, vrolijke badmode, een groot strandlaken en een goede zonnebril om het geheel af te maken.

De beste koffer

Je vakantie begint met een goede koffer. Je wil natuurlijk alles meenemen wat je nodig hebt, maar de koffer vooral ook handzaam en lichtgewicht zijn. Merken als Samsonite, March én ons nieuwe merk SuitSuit bieden de beste reispartners.

Handige reisaccessoires

Handige reisaccessoires: tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Daarom vind je bij ons dan ook een ruim aanbod aan musthave reisgadgets als wereldstekkers, paspoortetuis en bagagelabels om jouw vakantie net iets gemakkelijker te maken.

De mooiste reisboeken

Of je nou een vakantie aan het plannen bent of gewoon zoekt naar inspiratie; in onze mooie reisboeken ontdek je de meest bijzondere plekken vanaf je eigen bank

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl