De laatste trends Sneakers

Emma, Content Editor

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar wat zijn de sneakertrends van dit moment? Roze, glitter, hoog of juist laag: de sneaker is niet meer alleen voor de sportieve types onder ons. Bijkomend voordeel: de keuze is reuze.

De designersneaker

Designermerken weten altijd een klassieker met een twist te creëren. Bijzondere details, ritsen en afwerkingen zorgen dat deze schoenen dé eye-catcher van jouw outfit zijn.

Alle designersneakers

Veelzijdige instappers

Hoe gekker, hoe beter. De nieuwste sportieve instappers vind je met klittenband, strassstenen, elastiek, in sokmodel en vele andere varianten.

Alle instapmodellen

Millenial pink

Ja, ook in sneakerland is de term 'Millenial Pink' doorgedrongen. Ga voor maximalistisch met Steve Madden of pak het subtieler aan met de roze sneakers van Filling Pieces.

Alle roze sneakers

Comeback van de hoge sneaker

Denk bij deze trend aan de klassieke All Stars van Converse of het hoge Old Skool-model van Vans. Voor een uitgesproken variant kan je terecht bij Valentino, waar ze schrikken van rockstuds en bijzondere materiaalkeuzes.

Alle hoge sneakers

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl