Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tumble 'N Dry

Bij Tumble 'n Dry gaat het om comfortabele kleding die on trend is. Mooie blouses en colbertjes van joggstof. Vrolijke printjes en mooi kleuren, maar ook goede basics.
  • Home
  • arrow-small__rightTumble 'n Dry

Tumble 'n Dry

2 artikelen
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

Tumble ’N Dry bij de Bijenkorf

Het Nederlandse merk Tumble ’N Dry biedt comfortabele, stoere en modieuze kinderkleding voor meisjes en jongens van 0-16 jaar. Tumble ’N Dry doet voor zijn kinderkledingcollecties inspiratie op uit de laatste trends maar behoudt tegelijkertijd wel zijn lekker eigenwijze stijl. Een hoog draagcomfort en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, duurzame materialen staan hierin centraal.

Tumble ’N Dry biedt kinderkleding in ieder leeftijdssegment

Tumble ’N Dry houdt voor ieder leeftijdssegment goed voor ogen wat de behoeften en voorkeuren op stijlgebied zijn van de betreffende leeftijdsgroep. Voor de allerkleinsten is het bijvoorbeeld belangrijk dat de Tumble ’N Dry babypakken en rompers wat stretch in de stof hebben zodat de babykleertjes comfortabel zijn en gemakkelijk aan- en uit kunnen.

Een hoog draagcomfort blijft natuurlijk ook van belang tijdens de peuter-, kleuter- en kinderjaren: daarom biedt Tumble ’N Dry voor deze leeftijdssegmenten stoere kinderkleding waar lekker in gerend en gespeeld kan worden. In de tienerjaren gaat stijl een belangrijkere rol spelen, en hier houdt Tumble ’N Dry dan natuurlijk ook goed rekening mee. In de collecties voor tieners zie je de laatste trends terugkomen!

Kindermode van Tumble ’N Dry: ontdek het gevarieerde assortiment

De collectie kindermode van Tumble ’N Dry biedt een breed scala aan frisse, stoere kleding voor kids. Van Tumble ’N Dry kinderbroeken tot aan kinderjassen van van Tumble ’N Dry. Maar bijvoorbeeld ook ondergoed en nachtmode, sokken en maillots. Alles om jouw kind het hele jaar rond door te hullen in de meest comfortabele en eigentijdse kleding.